Тема 16 Основи технології переробки свинини
ОПРАЦЮВАТИ ТЕОРЕТИЧНИЙ МАТЕРІАЛ З РОЗДІЛУ «ОСНОВИ
ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ СВИНИНИ» І ОФОРМИТИ КОНСПЕКТИ ЛЕКЦІЙ ПО ПИТАННЯХ:
Заняття 1.
Загальні поняття при якість
свинини та її харчові цінності. Вплив різних природних факторів, морфологічного
і хімічного складу свинини на її якість.
Заняття 2.
Державні стандарти і заготівельні ціни на
живих свиней різної вгодованості, які будуть реалізуватися.
Заняття 3.
Підготовка свиней до реалізації,
транспортування в різні пори року. Вплив перед-забійного утримання та
тривалість витримки свиней на м'ясокомбінаті на забійний вихід і якість туш.
Заняття 4.
Оформлення документації на
свиней, які будуть реалізуватись. Стандарти на свиней, призначення для забою.
Заняття 5.
Товарна і органолептична оцінка
свиней та продуктивність її переробки. Розбирання туш.
Заняття 6.
Основи
технології приготування ковбасних виробів, м'ясних солених продуктів,
напівфабрикатів, консервів.
Немає коментарів:
Дописати коментар