неділю, 15 березня 2020 р.

Теми з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства» для вивчення студентами ІІІ курсу під час карантину


Тема 16 Основи технології переробки свинини

ОПРАЦЮВАТИ ТЕОРЕТИЧНИЙ МАТЕРІАЛ З РОЗДІЛУ «ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ СВИНИНИ» І ОФОРМИТИ КОНСПЕКТИ ЛЕКЦІЙ ПО ПИТАННЯХ:

Заняття 1.
     Загальні поняття при якість свинини та її харчові цінності. Вплив різних природних факторів, морфологічного і хімічного складу свинини на її якість.

Заняття 2.
     Державні стандарти і заготівельні ціни на живих свиней різної вгодованості, які будуть реалізуватися.

Заняття 3.
    Підготовка свиней до реалізації, транспортування в різні пори року. Вплив перед-забійного утримання та тривалість витримки свиней на м'ясокомбінаті на забійний вихід і якість туш.

Заняття 4.
      Оформлення документації на свиней, які будуть реалізуватись. Стандарти на свиней, призначення для забою.

Заняття 5.
     Товарна і органолептична оцінка свиней та продуктивність її переробки. Розбирання туш.

Заняття 6.
        Основи технології приготування ковбасних виробів, м'ясних солених продуктів, напівфабрикатів, консервів.

Немає коментарів:

Дописати коментар